¿Es este el sacerdote mas guapo del mundo?


Su nombre es Oskar Arngarden es entrenador de crossfit en su tiempo libre porque su principal actividad es ser Sacerdote. Este religioso sueco se está convirtiendo en una estrella en Instagram, donde ya se le conoce como el cura mas guapo del mundo.

Oskar que se llama a si mismo como el Sacerdote Crossfit ya cuenta con mas de 41.800 seguidores que comparten sus rutinas de entrenamiento y su espiritualidad.


Ver esta publicación en Instagram

Människor hetsar efter prestationer för att vi lärt oss att det är i våra framgångar som vårt värde ligger. Längtan efter att bli accepterad och älskad uppfylls genom att lyckas och vara lyckad. Och idealet som satts upp kan vi aldrig uppnå - så tolkar jag mycket av vår samtid - Som präst kommer den fantastiska uppgiften att få berätta för människor att: Du är redan accepterad! Du är redan älskad!... Oavsett vad du presterar har du redan ett okränkbart värde❤️. I kyrkan kallar vi det ”nåd”. Kan vi vila i den verkligheten så är vi ett stort steg närmare att fylla vår inre längtan med något som kan uppnås. — Lukasevangeliet 12:6-7 ”Säljs inte fem sparvar för två kopparslantar? Men ingen av dem är glömd av Gud. Och till och med hårstråna på ert huvud är räknade. Var inte rädda, ni är mer värda än aldrig så många sparvar.” — Du är värdefull! Och inget kan få dig att inte vara det #svenskakyrkan #nåd #grace
Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

Publicar un comentario

0 Comentarios